RETURNS

  • Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

U heeft het recht uw bestelling tot 7 dagen na ontvangst retour te sturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 werkdagen na aanmelding van uw retour, terugstorten, mits het product niet gebruikt is, het prijskaartje nog intact is, geen gebruikerssporen of schade aan het artikel is toegebracht. Indien dit wel het geval is nemen wij het artikel in verband met hygiene niet retour en is er ook geen restitutie. Indien u uw bestelling retour stuurt ontvangen wij deze graag met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking. Zodra kaartjes van artikelen zijn afgehaald kunnen wij het artikel helaas niet meer retour nemen. Tevens kunnen verpakkingen van andere producten niet gebruikt worden als een verpakkingsmethode om producten retour te sturen.

Dit moet in de Fashionpack die al onze producten beschermd aflevert en ook voor retour geschikt is.  

RETOURLABEL

Helaas bieden wij geen retourlabel aan. Alle retouren dienen in de Fashionpack binnen 7 dagen naar LCC Zenseous, Industrieweg 40, Unit 4B, 3401 MA IJsselstein met vooraf melding via emailop de ontvangstdag product met foto’s van het product op de ontvangstdag naar info@zenseous.com. Anders kan een retour helaas niet in behandeling genomen worden.

RETOURKOSTEN

De kosten voor de retourzending zijn voor de klant zelf. 

UITZONDERINGEN RETOURNEREN

Er zijn een aantal uitzonderingen op de mogelijkheid tot retourneren van uw bestelling. Dit geld o.a. voor:

  1. Sale. Helaas kan sale door hoge kortingen niet geretourneerd worden.
  2. Designer Vintage. Wij maken gebruik van restmaterialen. Deze zijn uniek en met kleine oneffenheden. Dat kenmerkt ons product en maakt het product juist uniek en vintage.
  3. Producten zoals bikini’s, panty’s, make-up, ondergoed etc. kunnen i.v.m. hygiënische redenen niet retour worden gestuurd. Twijfel je of een product hier aan voldoet, neem dan voor het bestellen contact met ons op.
Add to cart
× How can I help you?